fbpx

Clothingloop Deventer Mega Swap kledingruil

Datum

zaterdag 26 okt

Tijd

12:00 - 17:00

Clothingloop Deventer Mega Swap kledingruil

Meer info

Kijk op facebook

Beste Deventenaren,

Ben je op zoek naar een duurzame en leuke manier om je garderobe te vernieuwen? Heb je kleding die je niet meer draagt maar die nog in goede staat is? Doe dan mee met ons initiatief en kom naar de Megaswap georganiseerd door Clothing Loop Deventer op zaterdag 26 oktober!

Clothing Loop Deventer is een lokaal initiatief, volledig gerund door enthousiaste vrijwilligers, dat draait om het ruilen van kleding. We hebben een eenvoudig maar effectief systeem opgezet waarbij een kledingtas door verschillende adressen in de buurt gaat. Iedereen die deelneemt, kan kleding uit de tas halen en er zelf kleding aan toevoegen. Op deze manier krijgen ongebruikte kledingstukken een tweede leven, verminderen we textielverspilling en kunnen we allemaal genieten van een frisse, nieuwe garderobe zonder extra kosten.

Om dit fantastische concept te vieren en nog meer mensen kennis te laten maken met duurzame mode, organiseren we op zaterdag 26 oktober een Megaswap! Tussen 12:00 en 17:00 uur ben je van harte welkom om dameskleding, herenkleding, kinderkleding, babykleding én zwangerschapskleding te komen ruilen aan de rozengaarderweg 4-D (terrein Frank Beijer/RIBW) .

Hoe werkt het? Het is heel eenvoudig:

  1. Breng je kleding: Neem kleding mee die je niet meer draagt maar die nog in goede staat is. Zorg ervoor dat de kleding schoon en heel is.
  2. Ruil je kleding: Bij de Megaswap kun je kledingstukken uitzoeken die je leuk vindt en die passen bij jouw stijl. Het mooie is dat je hier geen geld voor hoeft te betalen; je ruilt simpelweg jouw kleding tegen die van iemand anders.
  3. Geniet van je nieuwe garderobe: Ga naar huis met ‘nieuwe’ kledingstukken en weet dat je tegelijkertijd hebt bijgedragen aan een duurzamere wereld.

Waarom meedoen? Door deel te nemen aan de Megaswap:

  • Verminder je jouw ecologische voetafdruk: Door kleding te ruilen in plaats van nieuw te kopen, draag je bij aan de vermindering van textielafval en de vraag naar nieuwe grondstoffen.
  • Besparen op kosten: Je krijgt toegang tot nieuwe kleding zonder geld uit te geven.
  • Gemeenschapsgevoel: Het is een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten en je betrokken te voelen bij je buurt.
  • Mode met een verhaal: Elk kledingstuk heeft zijn eigen geschiedenis en door te ruilen, wordt jouw garderobe verrijkt met unieke stukken.

We hopen je te zien op de Megaswap! Samen kunnen we een verschil maken voor het milieu en genieten van duurzame mode. Meld je aan voor het evenement via onze website of neem contact op met een van onze vrijwilligers voor meer informatie.

Wil je alleen kleding doneren, neem dan contact op met [email protected]

Tot dan!

Vriendelijke groet,

Het Clothing Loop Deventer Team

Dit evenement wordt door een partner van het Duurzaamheidscentrum Deventer georganiseerd. Uw duurzaam evenement in omgeving Deventer ook op deze agenda?  Of samen met ons een evenement organiseren, meld hem dan hier aan.

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE

Goed om te horen dat jij gaat besparen, dat levert iets op, ook voor jou!

We streven er na je binnen 14 dagen te bellen voor een gratis telefonisch advies.

We wensen je een duurzame dag toe.

Team RRE